Onko tarve kehittää tuote nopeasti rajatuilla resursseilla? Keskity ydinosaamiseesi! Hanki muu osaaminen asiantuntevalta ja luotettavalta yhteistyökumppanilta.

Idean jalostaminen toimivaksi tuotteeksi sekä edelleen markkinoille on usein tuskastuttavan työlästä ja hidasta. Eteneminen ideasta konseptointiin, tuotekehitykseen, prototyyppiin ja edelleen lopullisen hiomisen kautta markkinoille vaatii monipuolista osaamista ja vankkaa kokemusta.

Osaava ja kokenut tuotekehityskumppani auttaa sinua keskittämään omat rajalliset resurssit esimerkiksi innovaatiosi myyntiin ja markkinointiin kumppanin hoitaessa teknisen kehityksen aina konseptoinnista valmistukseen ja edelleen tuotteesi elinkaaren aikaiseen hallintaan.

Asiantuntevalta tuotekehityskumppanilta saat kaiken teknisen tuotekehityksen yhdeltä luukulta: vaatimusmäärittelyt, spesifiointi, elektroniikka-, ohjelmisto-, ja mekaniikkasuunnittelu aina muotoilua myöten. Ohjelmistosuunnitteluosaaminen on tänä päivänä tärkeässä roolissa, kun äly on merkittävä osa useissa teknisissä tuotteissa. Hyvän kumppanin ohjelmisto-osaaminen ulottuukin aina rautaläheisestä sulautetuista ohjelmistoista monipuolisiin ja moderneihin ohjelmistosovelluksiin sekä käyttöliittymiin.

Kokonaisvaltainen tuotekehitys on oiva keino parantaa myös jo tuotannossa olevien tuotteiden ominaisuuksia sekä kustannustehokkuutta. Tällä tavoin varmistetaan, että tuote on kilpailukykyinen myös jatkossa niin teknisten ominaisuuksien kuin ulkoisen muotoilunkin puolesta. Tuotteen elinkaaren aikainen modernisointi on nopea ja kustannustehokas menetelmä ajanmukaistaa tuote tai järjestelmä vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja vaatimuksia uuden kehittämisen sijaan. Modernisoinnilla maksimoidaan tuotteiden elinkaari ja samalla varmistetaan tuotteen laadun ylläpito. Usein siihen riittää pieni komponenttien, HW/SW -arkkitehtuurin, mekaniikan ja tarvittaessa myös muotoilun päivitys.

Elinkaaren hallinta varmistaa tuotteen helposti hallittavan ylläpidon, katkeamattoman valmistuksen ja mahdollisimman pitkän elinkaaren. Näin tuotteesta saadaan mahdollisimman suuri liiketoiminnallinen hyöty. Lisäksi menetelmä on myös ekologisesti tehokas, koska uudelleensuunnittelun tarve pienenee kierrätyksen ja uudelleenkäytön ansiosta. Luotettava tuotekehityskumppani auttaa sinua hallitsemaan ammattitaitoisesti kaikki tuotteeseen liittyvät tiedot ja tuotekehitysprosessit.

Joten älä tuskaile yrittäen hallita kaikkea rajatuilla voimavaroilla teknisen tuotteen kehityksessä. Harmaiden hiuksien lisäksi se johtaa yrityksesi teknisen ja/tai kaupallisen ketteryyden lamaantumiseen. Sen sijaan tee sitä minkä hallitset parhaiten itse ja ydintiimisi kanssa. Keskity ydinosaamiseesi! Hanki muu osaaminen osaavalta ja luotettavalta tuotekehityskumppanilta, joka jalostaa ideasi toimivaksi tuotteeksi.